torsdag 20 augusti 2009

En snabbis

Jag lever, jag lovar! LCHF har inte tagit kål på mig (än...)! Vi kör en liten snabbis. Jag ska försöka uppdatera imorgon med lite matbilder.

Idag hade jag gått ner ännu mer i vikt. Hm. Jag vågar inte riktigt hoppas på att inte gå upp igen innan måndag när jag ska skriva in min utveckling på bloggen. Det är dumt att ta ut något i förskott.

Det har funkat bra idag, förutom att jag fortfarande kan känna lite sötsug. Det är helt otroligt! Det borde ha varit helt borta för längesedan (enligt min åsikt i alla fall). Av någon anledning har min hjärna fastnat på lösgodiset "salt sill", om ni vet vad jag menar? Pastellfisk fast lakrits? Jamenprecis! Jag får inte bort bilden (och suget!) ur huvudet. Å ena sidan hade jag velat prova ett par stycken för att se vad som händer (någon skrev i ett forum att han efter ett tag med LCHF tyckte att det var för sött och jätteäckligt med godis!). Å andra sidan är jag rädd att jag ska falla tillbaka till gamla frosserimönster. Eller att jag kommer må skitdåligt om jag äter lite för mycket kolhydrater. Egentligen borde jag inte äta det alls eftersom jag fortfarande behöver gå ner i vikt. Vi får se hur länge jag står ut med min märkliga craving (kan man jämföra LCHF med en graviditet? hm. nu får jag nog alla mammor på mig!).

Ok. Jag ska sluta babbla. Som sagt; imorgon ska jag försöka uppdatera med lite bilder.

/Hannah

2 kommentarer:

  1. åh, jag älskar såna laktritsfiskar! vet dock inte om de är veganska. kanske ska kolla upp det..
    förresten, laktrits är laxerande så om man vill hålla vikten kanske det är sånt godis man ska äta.. ehm.. :P

    SvaraRadera
  2. Jag tror faktiskt att de är veganska. Det är i alla fall inget gelatin i dem. Haha, ja, det kanske är lakrits man ska äta? ;)

    SvaraRadera