måndag 31 augusti 2009

Sista inlägget

Mina kära bloggläsare, detta blir mitt sista inlägg i den här bloggen. På fem veckor har jag gått ner nästan fem och ett halvt kilo (5,4 kilo). Det tycker jag är riktigt bra! I genomsnitt har jag alltså gått ner drygt ett kilo per vecka. Det är ingen dålig viktnedgång! Förhoppningsvis fortsätter kilona att försvinna även utan en vegetarisk LCHF-kost. Jag tror att jag kan lyckas med det med rätt mat och mycket träning. Det kommer antagligen ta längre tid (eller kanske inte? träningen kan nog göra att det går riktigt snabbt), men jag kommer äta sådant som jag verkligen gillar.

Det var kul och intressant att prova på vegetarisk LCHF, men nu känner jag för att gå vidare mer än något annat. Det ser jag verkligen fram emot. Min pojkvän ska däremot fortsätta ett tag till eftersom det funkar så bra för honom, både maten och viktnedgången (han har gått ner ungefär 9 kilo på dessa fem veckor).

Bloggen kommer att finnas kvar ett tag så att folk som söker efter vegetarisk LCHF kan få lite tips och info.

Jag hoppas att ni inte är alltför besvikna på mig och att ni kanske kan tänka er att följa mig HÄR.

Ha det jättebra allihopa!

/Hannah

10 kommentarer:

  1. Ett stort GRATTIS till din viktnedgång!

    SvaraRadera
  2. håller med cecilia. 5 kg är inte fy skam heller :)

    SvaraRadera
  3. Nej, absolut inte! Till och med mer än 5 kg! ;)

    SvaraRadera
  4. Ok.. jag är lite sen på det hela:
    Men jag tycker fortfarande det var superbra gjort av dig att testa och hålla ut under den perioden du hade bestämt dig för.

    Klart bra karaktärsdrag, det har du säkert nytta av i andra sammanhang oxå :D

    Ps. Ser fram emot fler matbilder i din vanliga blogg. LCHF eller inte :)

    SvaraRadera
  5. Det skulle vara väldigt intressant med ett follow-up inlägg här där du berättar om hur det blivit när du övergått till "vanlig" kost. Märker du någon skillnad osv...
    Går just nu samma väg som du lite. Och känner ungefär samma känslor verkar det som. Så vi får se om det slutar för mig som för dig. Tack för att jag fick dela det du varit med om.

    SvaraRadera
  6. Hej Vegetarianen!

    Jag skriver lite om kost och viktnedgång i min andra blogg:
    http://hannahsmellsliketeenspirit.blogspot.com/

    Det är otroligt jobbigt att det går så långsamt att gå ner i vikt, men jag klarar helt enkelt inte av LCHF längre, även om man går ner i vikt snabbare av det.

    Jag försöker träna minst tre gånger i veckan, gå till och från skolan varje dag och köper aldrig hem godis, glass eller kakor. Just den här veckan är jag extra strikt eftersom jag gick upp 7 hekto förra veckan. Men som sagt, jag skriver en del om min vikt och viktnedgång i min vanliga blogg där jag också försöker uppdatera varje måndag om jag går upp eller ner. Hoppas att du kan hitta något intressant i min andra blogg!

    Mvh Hannah

    SvaraRadera
  7. Lycka till med den nya bloggen!

    SvaraRadera
  8. Hej Hannah!

    Jag vill komma i kontakt med dig ang ett lchf-projekt som lanseras i årsskiftet.

    Maila mig på emma@purepr.se så berättar jag mer.

    Ha en grym kväll,
    Emma

    SvaraRadera